Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

(senior) medewerker i en a

Werkgever
Woonkwartier
Plaats
Zevenbergen
Plaatsingsdatum
woensdag 6 maart 2019
Sluitingsdatum
donderdag 21 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Woonkwartier is een innovatieve organisatie en heeft digitalisering hoog op de agenda staan. Als medewerker I&A speel je hierbij een belangrijke rol. Je biedt de organisatie optimale ondersteuning op I&A gebied, zorgt dat de inrichting hiervan op orde is en biedt support waar nodig. Ook draag je bij aan de implementatie en inrichting van nieuwe applicaties en systemen, zoals een nieuw intranet en een klantvolgsysteem. Hierbij werk je nauw samen met collega’s van andere afdelingen en met de teamleider I&A. Ook heb je een coördinerende en toezichthoudende rol op het gebied van informatiebeveiliging.

Wat ga je doen?

  • Je zorgt dat lopende applicaties ongestoord functioneren en bent het aanspreekpunt hierbij voor collega’s en leveranciers, zowel voor de software- als de hardware matige kant (device management).

  • Je bent betrokken bij verschillende projecten op het gebied van informatisering en automatisering en zorgt voor de implementatie en inrichting van nieuwe applicaties en systemen.

  • Je draagt nieuwe oplossingen/verbeteringen aan voor digitale processen en applicaties, informatie- en gegevensstromen en overige ICT-toepassingen.

  • Je bewaakt dat de organisatie op een veilige manier omgaat met onze data, binnen de kaders van de AVG.

  • Je bent sparringpartner op het gebied van I&A vraagstukken.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Je wordt enthousiast van processen en systemen, maar ook van het omgaan met mensen. Als vakidioot ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van I&A.  Vanuit jouw gedrevenheid doe je er alles aan om de organisatie te helpen haar ambities op het gebied van digitalisering waar te maken. Collega’s ervaren je als een toegankelijke, enthousiaste, betrokken en servicegerichte collega met veel kennis en vaardigheden. Je hebt ervaring met projectmatig werken en het werken met supporttools. Je hebt minimaal een MBO+/ HBO opleiding, richting ICT.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
ICT
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
32-36 uur

Woonkwartier is open organisatie met een duidelijke visie, grote ambities en heldere kernwaarden. Werken bij Woonkwartier betekent werken in een fijne werkomgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We gaan uit van vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een prettige informele werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken wat flexibel werken en ook thuis werken mogelijk maakt. We bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder opleidingsmogelijkheden en een iPhone, iPad, laptop) en hanteren de CAO Woondiensten. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie gewaardeerd in schaal H (max. € 3.580) of I (max. € 4.292). We starten met een jaarcontract met de intentie dit om te zetten in een vast dienstverband.

Contact

Heb je interesse? Stuur dan je CV voor 21 maart naar hr@woonkwartier.nl. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hilma Korpershoek, HR adviseur of Robin Lambrechts, manager Backoffice via 0168 35 00 00. Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen voorrang in de wervingsprocedure.

Over Woonkwartier

Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo'n 9.000 woningen in achtien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halberge en Steenbergen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto "altijd in de buurt", samen met anderen ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen