Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

(junior) financieel controller (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
woensdag 11 juli 2018
Sluitingsdatum
maandag 23 juli 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Toe aan een tweede stap in je carrière en op zoek naar een uitdagende functie in een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou. Ter aanvulling op ons team Control zijn wij op zoek naar een:                              
                                           (junior) Financieel Controller 
                            (36 uur per week, standplaats Amstelveen) 

Als (junior) financieel controller draag je bij aan het succes van ons team Control. Je bent mede verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het controleplan maandafsluiting grootboekadministratie. Daarnaast controleer je de mutaties in de treasury administratie en ondersteun je als budgetcontroller een aantal van onze stafafdelingen (o.a. HRM, Facilitair en ICT). Je ondersteunt de Senior Financieel Controller op verschillende gebieden, onder andere bij de cijfermatige en inhoudelijke controle en beoordeling van de jaarrekening. Je denkt actief mee over verbeteringen en bent in staat snel inzicht te krijgen in de achterliggende processen. Daarbij denk je verder dan de cijfers. 

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

- HBO+/WO werk- en denkniveau en beschikken over een afgeronde financieel-economische Opleiding
- Administratieve- en boekhoudkundige kennis is een vereiste
- 1 tot 3 jaar werkervaring in een relevante functie
- Analytisch vermogen, accuraat en cijfermatig
- Uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

Woonzorg verwacht veel van de medewerkers. Daar staat tegenover dat je ook veel terug krijgt. Zo biedt Woonzorg Nederland een prima salaris. Woonzorg Nederland hanteert de CAO Woondiensten. Daarnaast worden jaarlijks aanvullende arbeidsvoorwaarden opgesteld. Het betreft een jaarcontract met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd. Voor deze functie geldt een salaris van minimaal € 3.263,- en maximaal € 4.292,- bruto per jaar bij een fulltime dienstverband van 36 uur.

Contact

Ga dan vóór 23 juli a.s. naar Werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Graag met vermelding van eventuele geplande vakanties in verband met de sollicitatiegesprekken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan de Boer, Senior Financieel Controller via 020-6662666. De interne en externe werving wordt gelijktijdig opgestart. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen